Bienvenid@s!! Queremos daros las gracias por entrar en nuestra web!! INFORMAROS QUE ESTAMOS EN PLENA CREACIÓN, CON LO CUAL VAMOS A IR SUBIENDO TODOS NUESTROS ARTÍCULOS POCO A POCO!!

Bonus Consum BCN Market

El Bonus Consum potencia el comerç i la restauració local

El Pla de reactivació del comerç suma una nova iniciativa per recuperar l’activitat comercial: el Bonus Consum. Són 280.000 vals de 20 euros per bescanviar als establiments comercials, de serveis i de restauració locals en què la persona interessada paga 10 euros i l’Ajuntament aporta els 10 euros restants.

Els Bonus Consum, que es podran bescanviar als establiments adherits a BCN Market fins al 31 de desembre de 2021 a on alguns dels nostres associats estan adherits, tenen un pressupost de tres milions d’euros i són una acció impulsada conjuntament amb Barnacom (l’entitat que agrupa els eixos comercials de la ciutat aglutinats en Barcelona Comerç i Barcelona Oberta), Comertia, Pimec, Foment del Treball, el Gremi de Restauració, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

Els bonus es podran descarregar, a partir del 18 d’octubre, a la nova botiga en línia dels establiments de la ciutat, que ja ha entrat en funcionament i està plenament activa.

BCN Market, la botiga en línia de Barcelona: https://bcnmarket.barcelona/

El web BCN Market és un aparador virtual del comerç de barri, que permetrà als establiments tant la venda física com en línia, i on els clients podran veure el catàleg de productes de tots els establiments, reservar articles des de casa i comprar-los per recollir-los a la botiga o rebre’ls a domicili.

Aquesta és una plataforma oberta i col·laborativa entre els establiments, que té l’objectiu de generar tràfic físic i en línia als negocis locals, facilitar que el veïnat trobi resposta a les seves cerques als comerços de la ciutat i esdevenir una alternativa als grans webs de venda en línia.

Descarrega't els #BonusConsum
Com descarregar-se els #BonusConsum

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados